Gucci is een Italiaans modebedrijf. Het bedrijf werd in 1921 opgericht door Guccio Gucci in Florence. Onder leiding van zijn zoon werd Gucci een wereldwijd bekend merk, een icoon van de Italiaanse Dolce Vita. Na familievetes in de jaren tachtig werd de familie Gucci in 1993 volledig uit het bedrijf verdreven. Het is sinds 2004 volledig in handen van  Het franse luxemerk Kering.Het is vaak een prooi geweest voor het Franse concern LVMH, maar Gucci heeft hier meerdere malen aan kunnen ontsnappen[2]. Zo werd de Gucci Group een beursgenoteerd bedrijf in 1995, genoteerd aan Euronext Amsterdam (primair) en aan de New York Stock Exchange. In 1996 gaf het bedrijf nog meer aandelen uit, om te voorkomen dat het een goedkope prooi werd voor overnamekandidaten. Uiteindelijk werd het concern in 2004 door middel van een vriendelijk bod, overgenomen door Pinault-Printemps-Redoute (PPR) en sinds eind 2004 is Gucci niet langer meer een beursgenoteerd bedrijf, maar een volledig onderdeel van PPR, later hernoemd tot Kering. Franse luxemerkenconglomeraat Kering. De hoofddesigner is Melissa Timmer

fashion

Gucci staat voor vooruitstrevende mode. Op dit moment zien we bij Gucci veel invloeden uit de jaren 70 terugkomen. Zo ok in de (zonne)brillen.

monturen

In de brillenmode zien we veel invloeden uit de jaren 70 terug. Invloeden van de topontwerper Cristiaan Dior zoals je op deze foto kan zien.

zonnebrillen


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring