Opticlip: een zonneclip voor elk montuur

Vind je het ook zo vervelend om je bril met je zonnebril op sterke af te wisselen? Die zonnebril op sterkte die zo veel ruimte in je tas of jas in beslag neemt? Dan hebben wij de oplossing.

De firma opticlip kan voor elke bril een zonneclip op maat maken. Wij sturen het montuur wat je hebt uitgezocht naar ze toe en zij maken er een perfect passende clip op in de kleur die jij hebt uitgezocht.

We kunnen de glazen in 3 kleuren krijgen en normaal of gepolariseerd. de keus is aan jou.

Wil je er een op je eigen bril laten maken dan kan dat ook. We moeten hem wel opsturen. Je bent je bril dus een paas dagen kwijt. Neem bij bestellen altijd je reserve bril mee.

 

Heb je een bril uit de Lindberg Air titanium Rim serie dan is er grote kans dat er daar een speciale lichtgewicht clip voor gemaakt wordt door Lindberg. Kom even met je bril naar de winkel en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. We moeten de clips wel altijd bestellen omdat Lindberg te veel verschillende modellen, kleuren en maten maakt.De clips zijn leverbaar in bruin en grijs en zijn altijd gepolariseerd.

De levertijd is meestal een week dus ben er op tijd bij als je op vakantie gaat. Het kan wel eens langer duren. Dit ligt aan de koerier en daar hebben wij geen invloed op.

kleuren

Dit zijn de kleur voorbeelden waarin we de clip kunnen laten maken.

Verguld

Draag je een gouden ( of goudkleurig) montuur dan kan je de clip ook verguld verkrijgen. 

Gewoon of gepolariseerd

De clip kan je verkrijgen met donker grijze, bruine of groene glazen (UV protected) . Je kan ze tevens gepolariseerd krijgen waardoor hinderlijke schittering van het wateroppervlak of nat wegdek enorm verminderd.