Lindberg brillen amsterdam

                                         scandinavisch design 

Lindberg ziet het als hun missie om het leven van een brildrager zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen ze onderandere door alleen maar gebruik te maken van de lichte materialen. Verder gebruikt de firma Linderg geen schroeven in mun monturen. tevens zitten op alle monturen losse neuspads. Die zijn daardoor in te stellen naar elke vorm neus. De grootte van de pads kunnen we eventueel aanpassen om het draagcomfort te verhogen. We helpen u er graag mee.

 

 

Gepersonaliseerde monturen...

De keuze uit de collectie van Lindberg is enorm. Zo groot dat we altijd een keuze proberen te maken van wat wij denken dat goed bij ons publiek past. Heeft u een montuur gezien maar die hebben wij niet in uw lievelingskleur?  Dan kijken we wat we voor u kunnen bestellen. 

Wilt u een ander type pootje op de bril? Dan kijken we met u wat Lindberg maakt en wat bij uw smaak aansluit. Kan allemaal bij Lindberg. Wilt u de Air Titanium Rim die u al jaren draagt in het massief goud? Dan kijken we of Lindberg die voor u maakt. Lindberg is een van de weinige leveranciers ter wereld die een masief gouden monuurlijn maakt.

Zie : precious collectie van Lindberg. 

lindberg brillen, de kunst van het weg laten.

Lindberg N.O.W. titanium

Aanpasbaar naar uw smaak

De Lindberg NOW Titanium serie brillen zijn speciaal ontwikkeld van een hypo-allergeen composiet materiaal van slechts 2 mm dun. De veren zijn aan te passen qua kleurstelling en is gemaakt van lichtgewicht Titanium. U herkent de Lindberg design handtekening aan de schroefloze veren. Lindberg geeft u de optie uw bril qua kleurstelling zelf samen te stellen.

lindberg Acetanium brillen

Lindberg, krachtig in design!

De acetanium monturen van Lindberg combineren het lichte titanium met hoogwaardig acetaat. Meer dan 130 kleurcombinaties zijn er mogelijk met de acetanium brillen van Lindberg. Krachtige en lichte monturen!

Lindberg air titanium rim

Tijdloze lichtgewicht monturen

Lindberg Air Titanium RIM brillen wegen slechts 2.4 gram. Air Titanium RIM monturen zijn bijzonder flexibel en buigzaam maar wel ijzersterk. Lindberg Air Titanium RIM voor een subtiele zakelijke of sportieve tijdloze look.


blincq optiek is officieel lindberg precious partner in amsterdam

   Monturen gemaakt van massief goud. Of buffelhoorn gecombineerd met titanium of massief goud.  

                                                             Het kan bij Lindberg en Blincq optiek.

Blincq Optiek Lindberg Precious Partner Amsterdam
Blincq Optiek is officieel Lindberg Precious Partner in Amsterdam

Precious partner worden van Lindberg Eyewear gaat niet vanzelf. Precious partners van Lindberg excelleren in service, professionaliteit en hebben kijk op brillenmode. De Lindberg Precious brillen collectie omvat brillen gemaakt van 18 krt massief goud, witgoud en rosé goud. De brillencollectie van goud wordt vaak gecombineerd met Buffelhoorn. De Lindberg Precious serie is zeer exclusief en subtiel. Alléén kenners zien dat u een bril uit de Lindberg Precious serie draagt. Ook is er een prachtige zwart gouden titanium brillen serie in het precious segment. 

Lindberg buffelhoorn

lindberg massief goud

Lindberg maakt massief gouden monturen . Zeer exclusief maar discreet ontwerp.

lindberg titanium goud

Bekijk de impressie van de Lindberg Precious heren monturen.


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012
info@blincqoptiek.nl

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring