Lindberg monturen.

Lindberg ziet het als hun missie om het leven van een brildrager zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen ze onder andere door alleen maar gebruik te maken van de lichte materialen. Verder gebruikt de firma Linderg geen schroeven in hun monturen. Tevens zitten op alle monturen losse neuspads. Die zijn daardoor in te stellen naar elke vorm neus. De grootte van de pads kunnen we eventueel aanpassen om het draagcomfort te verhogen. We helpen u er graag mee.

 

 

De Lindberg Precious collectie.

Blincq optiek is official Precious dealer van Lindberg. Dat  betekend dat wij de buffelhoorn collectie mogen verkopen. Tevens zijn wij dealer van de massief gouden collectie van Lindberg. Deze buffelhoorn en massief gouden collectie is ook samengevoegd. Hiervoor onstaat er een unieke collectie die geen enkele andere leverancier benaderd. Tevens bestaan er een aantal ontwerpen waar een of meerdere diamanten verwerkt zitten.

Lindberg N.O.W. titanium

Aanpasbaar naar uw smaak

De Lindberg NOW Titanium serie brillen zijn speciaal ontwikkeld van een hypo-allergeen composiet materiaal van slechts 2 mm dun. De veren zijn aan te passen qua kleurstelling en is gemaakt van lichtgewicht Titanium.

Lindberg Acetanium brillen

Lindberg, krachtig in design!

De acetanium monturen van Lindberg combineren het lichte titanium met hoogwaardig acetaat. Meer dan 130 kleurcombinaties zijn er mogelijk met de acetanium brillen van Lindberg. Krachtige en lichte monturen!

Lindberg air titanium rim

Lindberg Air Titanium RIM brillen wegen slechts 2.4 gram. Air Titanium RIM monturen zijn bijzonder flexibel en buigzaam maar wel ijzersterk. Lindberg Air Titanium RIM voor een subtiele zakelijke of sportieve tijdloze look.