Lindberg brillen amsterdam

                                         scandinavisch design 

Lindberg ziet het als hun missie om het leven van een brildrager zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen ze onderandere door alleen maar gebruik te maken van de lichte materialen. Verder gebruikt de firma Linderg geen schroeven in hun monturen. Tevens zitten op alle monturen losse neuspads. Die zijn daardoor in te stellen naar elke vorm neus. De grootte van de pads kunnen we eventueel aanpassen om het draagcomfort te verhogen. We helpen u er graag mee.

 

 

precious dealer

Blincq optiek is official Precious dealer van Lindberg. Dat  betekend dat wij de buffelhoorn collectie mogen verkopen. Tevens zijn wij dealer van de massief gouden collectie van Lindberg. Deze buffelhoorn en massief gouden collectie is ook samengevoegd. Hiervoor onstaat er een unieke collectie die geen enkele andere leverancier benaderd. 

Lindberg N.O.W. titanium

Aanpasbaar naar uw smaak

De Lindberg NOW Titanium serie brillen zijn speciaal ontwikkeld van een hypo-allergeen composiet materiaal van slechts 2 mm dun. De veren zijn aan te passen qua kleurstelling en is gemaakt van lichtgewicht Titanium. U herkent de Lindberg design handtekening aan de schroefloze veren. Lindberg geeft u de optie uw bril qua kleurstelling zelf samen te stellen.

lindberg Acetanium brillen

Lindberg, krachtig in design!

De acetanium monturen van Lindberg combineren het lichte titanium met hoogwaardig acetaat. Meer dan 130 kleurcombinaties zijn er mogelijk met de acetanium brillen van Lindberg. Krachtige en lichte monturen!

Lindberg air titanium rim

Tijdloze lichtgewicht monturen

Lindberg Air Titanium RIM brillen wegen slechts 2.4 gram. Air Titanium RIM monturen zijn bijzonder flexibel en buigzaam maar wel ijzersterk. Lindberg Air Titanium RIM voor een subtiele zakelijke of sportieve tijdloze look.


Lindberg buffelhoorn

lindberg massief goud

Lindberg maakt massief gouden monturen . Zeer exclusief maar discreet ontwerp.


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring