Lindberg brillen amsterdam

Lindberg ziet het als hun missie om het leven van brildragers overal ter wereld eenvoudig en mooi te maken. Sleutelbegrippen zijn hierbij; function and fashion. Comfort en design van de monturen zijn daarbij even belangrijk. Alle Lindberg brillen zijn daarom ook enorm licht in gewicht. Blincq Optiek is officieel precious dealer van Lindberg brillen in Amsterdam.  Lindberg is een Deens merk met jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige bril monturen. Lindberg heeft verschillende lijnen monturen waaronder hoornen monturen.  Lindberg Eyewear heeft een aantal montuur lijnen. Lindberg brillen onderscheiden zich in design maar zeker ook in geavanceerd materiaalgebruik. 

 

lindberg brillen, subtiele monturen van stijlvolle klasse

Lindberg N.O.W. titanium

Volledig aanpasbaar naar uw smaak

De Lindberg NOW Titanium serie brillen zijn speciaal ontwikkeld van een hypo-allergeen composiet materiaal van slechts 2 mm dun. De veren zijn aan te passen qua kleurstelling en is gemaakt van lichtgewicht Titanium. U herkent de Lindberg design handtekening aan de schroefloze veren.

lindberg Acetanium brillen

Lindberg, krachtig in design

De acetanium monturen van Lindberg combineren het lichte titanium met hoogwaardig acetaat. Meer dan 130 kleurcombinaties zijn er mogelijk met de acetanium brillen van Lindberg. Krachtige en lichte monturen!

Lindberg air titanium rim

Tijdloze lichtgewicht monturen

Lindberg Air Titanium RIM brillen wegen slechts 2.4 gram. Air Titanium RIM monturen zijn bijzonder flexibel en buigzaam maar wel ijzersterk. Lindberg Air Titanium RIM voor een subtiele zakelijke of sportieve tijdloze look.


blincq optiek is officieel lindberg precious partner in amsterdam

Blincq Optiek is officieel Lindberg Precious Partner in Amsterdam
Blincq Optiek is officieel Lindberg Precious Partner in Amsterdam

Precious partner worden van Lindberg Eyewear gaat niet vanzelf. Precious partners van Lindberg excelleren in service, professionaliteit en hebben kijk op brillenmode. De Lindberg Precious brillen collectie omvat brillen gemaakt van 18 krt massief goud, witgoud en rosé goud. De brillencollectie van goud wordt vaak gecombineerd met Buffelhoorn. De Lindberg Precious serie is zeer exclusief en subtiel. Alléén kenners zien dat u een bril uit de Lindberg Precious serie draagt. Ook is er een prachtige zwart gouden titanium brillen serie in het precious segment. 

Tijdelijk 20% korting op de gouden en buffelhoorn monturen van Lindberg.

Lindberg buffelhoorn

lindberg massief goud

Bekijk de impressie van de Lindberg precious serie.

lindberg titanium goud