Merkmonturen in amsterdam centrum

Kom brillen passen bij Blincq Optiek in hartje Amsterdam.

Bent u op zoek naar een leuke, hippe, trendy, moderne of geraffineerde bril? Dan bent u bij Blincq Optiek Amsterdam aan het goede adres. Wij nemen graag alle tijd voor u om het perfecte brilmontuur bij uw gezicht te vinden. Uw kleding kunt u dagelijks wisselen maar een bril heeft u doorgaans toch dagelijks op. Reden te meer om kritisch te zijn bij de keuze van de juiste bril. We kiezen daarom onze merk monturen zorgvuldig uit. Elk jaar weer.

onze visie op brillen:

Wij vinden het belangrijk dat u er fantastisch uitziet met de juiste bril en dat u zich prettig voelt bij het juiste montuur!
Een mooi brilmontuur moet meerwaarde geven aan uw persoonlijkheid.
We willen graag dat u gecomplimenteerd wordt met uw nieuwe bril. Dat is voor ons de allerbeste reclame!

Elk jaar een wisselende en moderne collectie trendy brillen!

Tom Ford Brillen Collectie Amsterdam
Onze brillen collectie wisselt elk seizoen. De actuele collectie vindt u in onze brillenzaak in Amsterdam.

Jaarlijks wisselen wij onze merken en brillen collectie. Niet alleen omdat de brillenmode verandert maar ook omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe moderne en hippe monturen die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

 

Kies uw favoriete merk bril, en zie er beter uit!

In het brillen merken overzicht hieronder ziet u de brillenmerken die wij verkopen.  Klik op het logo van uw favoriete merk en u kunt de collectie monturen van ieder merk bekijken en zo een impressie krijgen van het brillenmerk.

 

Actuele brillen collectie in onze winkel

Wij hebben uiteraard niet elk model montuur op voorraad. We adviseren u dan ook om voor de actuele merk brillen collectie naar onze optiekzaak te komen!

 

Kom voor de actuele brillen collectie naar onze brillenwinkel in Amsterdam. 

gerenommeerde design brillen merken

Service en garantie op uw bril
Bij- of afstellen van uw bril hoort bij onze service

service op uw bril montuur

Als u klant bent bij brillenwinkel Blincq Optiek Amsterdam dan geniet u altijd voorrang en helpen we u zoals u dat mag verwachten als trouwe klant. Tevens is in heel veel gevallen de service gratis.

 

Zit uw bril niet prettig? We stellen graag de - bij ons aangeschafte - bril of zonnebril kosteloos bij.  Een tevreden klant is een gelukkige klant! 

Alle merkmonturen hebben sowieso een fabrieksgarantie van 1 jaar

Indien de (zonne)bril niet bij ons gekocht is zullen wij altijd het advies geven het verstellen te laten doen waar de bril gekocht is omdat die winkel weet waar de bril van gemaakt is. Indien wij niet weten waar de bril van gemaakt is zou het montuur kunnen breken. Daarom is het stellen van brillen die niet bij ons gekocht zijn altijd eigen risico.

brillenwinkel amsterdam
Blincq Optiek ziet de bril als belangrijk mode accesoire

bril is perfect mode accesoire

Een bril is een aanvulling op wie u bent. Een mooie, goed uitgekozen, bril kan uw gezichtsvorm benadrukken of juist compenseren. Het is dus belangrijk te kiezen voor een bril die aansluit bij u als persoon! De brillenmerken die wij voeren zijn van perfecte service en zijn al jaren gerenommeerd om hun uitstekende kwaliteit bril monturen. Wij verkopen geen goedkope brillen maar kwaliteitsbrillen en geraffineerde monturen die de kenner direct zal opmerken!

BRILADVIES IS MAATWERK.

Onze opticiens hebben jarenlange ervaring in de optiekwereld en weten als geen ander welk montuur bij u het beste staat bij de diverse gezichtsvormen. Laat u adviseren bij de keuze van uw bril. Soms hangt de keuze samen met de glassterkte, uiteraard houden we daar rekening mee. 

Laat u inspireren en kies uw favoriete bril die aansluit bij uw persoonlijkheid. 

 


blijf op de hoogte van brillentrends

blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012
info@blincqoptiek.nl

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring