Merkmonturen bij Blincq optiek

Bent u op zoek naar een klassieke, moderne, opvallende op juist een zeer rustige bril? Blincq optiek heeft voor ieder wat wils. Moderne monturen voor iedereen van Rayban maar ook een zeer exclusieve lijn van hand gemaakte monturen van buffelhoorn gecombineerd met titanium of zelfs met massief goud van de firma Lindberg. 

De  prijzen van onze monturen gaan vanaf zo'n € 169

Service en garantie op uw bril
Bij- of afstellen van uw bril hoort bij onze service

Service op uw bril montuur

Als u klant bent bij Blincq optiek Amsterdam dan geniet u altijd voorrang en helpen we u zoals u dat mag verwachten als trouwe klant. Tevens is in heel veel gevallen de service gratis.

Zit uw bril niet prettig? We stellen graag de - bij ons aangeschafte - bril of zonnebril kosteloos bij.  Een tevreden klant is een gelukkige klant bij Blincq optiek.

brillenwinkel amsterdam
Blincq Optiek ziet de bril als belangrijk mode accesoire

Bril is perfect mode accesoire

Een bril is een aanvulling op wie u bent. Een mooie, goed uitgekozen, bril kan uw gezichtsvorm benadrukken of juist compenseren. Het is dus belangrijk te kiezen voor een bril die aansluit bij u als persoon! De brillenmerken die Blincq optiek voert zijn van perfecte service en zijn al jaren gerenommeerd om hun uitstekende kwaliteit bril monturen.

Briladvies is maatwerk

Blincq optiek heeft jarenlange ervaring in de optiekwereld en weten als geen ander welk montuur bij u het beste staat bij de diverse gezichtsvormen. Laat u adviseren bij de keuze van uw bril. Soms hangt de keuze samen met de glassterkte, uiteraard houden we daar rekening mee. 

Laat u inspireren en kies uw favoriete bril die aansluit bij uw persoonlijkheid.