Losse ray-ban glazen Nodig?

Wilt u uw ray-ban glazen vervangen voor nieuwe zonneglazen?

Is uw Ray-Ban zonnebril kapot of zijn de glazen dusdanig beschadigd dat u eigenlijk een nieuwe Ray-Ban zonnebril wilt. Als uw bril nog goed is en het model is nog leverbaar dan kunt u bij ons nieuwe losse Ray-Ban glazen bestellen. Voor de Ray-Ban Aviator, de Wayfarer en de Big Round kunt u gewoon een nieuw setje losse Ray-Ban zonneglazen bestellen. In diverse kleuren, gepolariseerd of spiegelglazen! 

Losse Ray-Ban zonneglazen
Losse Ray-Ban zonneglazen

ook gepolariseerde ray-ban glazen kunt u per setje los kopen

Wilt u liever gepolariseerde glazen? Of had u gepolariseerde Ray-Ban glazen. Ook deze zijn gewoon per setje van 2 glazen los te kopen. Informeer naar de mogelijkheden. Let op dat niet voor elk model Ray-Ban er losse glazen verkrijgbaar zijn. We hebben daarvoor het exacte model nummer nodig en het kleurnummer van het glas.

Bel ons niet! Wij moeten de bril eerst zien voordat we glazen bestellen!

diverse losse ray-ban accessoires zijn los te bestellen

Naast losse Ray-Ban glazen zijn ook de pootjes, neussteuntjes en de brillen etuis los te koop. Informeer naar de mogelijkheden. We helpen u graag.


Ray-Ban glazen vervangen
Alle kleuren en soorten Ray-Ban glazen kunnen wij vervangen

welke kleur ray-ban glazen wilt u vervangen?

De meest verkochte kleur is de standaard G-15 groene kleur. Echter veel modellen zijn ook verkrijgbaar in bruine of grijze glazen. Ook de dégradé (overlopende kleur) Ray-Ban glazen zijn te bestellen. De meeste Ray-Ban zonnebrillen hebben zonneglazen van glas. Voordeel van glas is dat glas minder snel krast, nadeel van dit materiaal is dat het zwaarder is dan kunststof en sneller kan breken. De UV-bescherming van de Ray-Ban zonnebril glazen zijn uitstekend te noemen.

 

Ook losse Ray-ban gepolariseerde glazen

Diverse modellen Ray-Ban zonnebrillen zijn te verkrijgen met gepolariseerde glazen. Gepolariseerd betekent dat de schittering wordt weggenomen van bijvoorbeeld water die schitteren in de zon.

Mensen die veel varen of autorijden zijn gebaat bij een zonnebril met gepolariseerde glazen. Wij kunnen de glazen alleen per paar bestellen. U krijgt er dus altijd 2, een linkerglas en een rechter glas.

Wat kosten losse ray-ban zonneglazen?

  • Ray-Ban glazen kosten € 47,50 per paar.
  • Spiegelglazen kosten los € 57,50 per paar.
  • Gepolariseerde glazen € 67,50 per paar.

Wij kunnen altijd nieuwe Ray-Ban glazen voor u bestellen. Ook de gepolariseerde variant. U krijgt altijd een paar glazen dus 2 stuks, wij kunnen de glazen niet per stuk bijbestellen.