Persol zonnebrillen

 

Nieuws voor 2024; Persol is terug in onze collectie. 

In 2023 was de collectie die Persol maakte naar ons idee te klein voor onze Nederlandse klanten. Daarom hadden wij ze niet meer opgenomen. Het lijkt of ze bij Persol hebben geluisterd naar onze klant en de nieuwe collectie hebben aangepast. Daarom hebben we besloten Persol weer op te nemen in onze collectie. De 2024 collectie hangt nu in de winkel.

Voor losse onderdelen zoals glazen kan je natuurlijk altijd bij ons terecht. Ook in de winterperiode. Zo heb je jou zonnebril weer klaar als het voorjaar begint. Reken altijd op 2 weken levertijd vanuit Italië.

 

Persol zonnebril laten repareren?

Heb je een gebroken glas in je Persol zonnebril? Kom dan met je bril naar Blincq optiek. Dan kijken we of we je glazen kunnen bestellen bij Persol. 

Kijk voordat je komt of de Persol codes nog in het linker pootje staan. Zo niet dan kunnen wij niets voor je doen. Persol maakt honderden verschillende modellen, maten en kleuren.Daarom hebben we die codes nodig.

Via e-mail of telefoon nemen wij geen bestellingen aan. Daarom alsjeblieft even naar de winkel komen voor je bestelling.

 

Wij hebben geen voorraad van onderdelen omdat Persol honderden verschillende modellen, kleuren en maten maakt. Houdt rekening met zo'n 10 dagen levertijd als het onderdeel bij Persol in Italië op voorraad is.