De opticiens van blincq optiek

Blincq Optiek is opgericht in 2007. Blincq Optiek is sinds die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en trendsettende optiekzaak in Amsterdam. Het team van Blincq Optiek Amsterdam bestaat uit 4 gediplomeerde opticiens waarvan  Walter tevens contactlensspecialist is. Jos werkt sinds 2012 voor Blincq optiek. Jasmijn sinds begin November maar heeft al 10 jaar ervaring in de optiek en ook haar optiekdiploma gehaald. Daarnaast begint per 01 december 2019 Aart bij Blincq optiek. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring in de optiek en is gediplomeerd opticien. 

 

Iedereen bij Blincq Optiek is gepassioneerd en modebewust als het gaat om de laatste trends op brillengebied. Jaarlijks wordt de internationale en toonaangevende brillenbeurs de Silmo in Parijs bezocht om te kijken wat de brillenmode gaat doen voor het komende seizoen. Zo zijn wij bij Blincq Optiek altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op modegebied maar ook op technisch vlak.

 

like ons ook op facebook!

Het team van Blincq optiek 2020. 

We hebben wat veranderingen ondergaan. 

 

Aart: Aart is al ruim 12 jaar werkzaam als opticien. Doet ook alle oogmetingen, glasadviezen , bril aftstellen en reparaties.

 

Voor heel veel mensen een vertrouwd gezicht in de zaak is Jos:

Jos is al ruim 7 jaar werkzaam bij Blincq optiek. Hij doet alle oogmetingen, glasadviezen. Tevens stelt hij als geen ander uw bril af en indien het nodig is repareert hij uw bril. 

 

En als laatste Walter (R) : Walter Is naast eigenaar al 30 jaar opticien en conatactlensspecialist. Naast alle oogmetingen meet hij ook uw contactlenzen op of controleert hij ze indien nodig.

Verder kan hij u uitleg geven over alle soorten glazen en contactlenzen. Brillen afstellen en eventuele reparaties natuurlijk ook.

 

Zoals u ziet, een team met een ruime bak aan kennis en ervaring. Als het nu gaat om glazen voor uw televisie-bril een mutifiocale bril of wat dan ook, wij staan voor u klaar met een eerlijk advies.

 

Een afspraak maken voor advies mag. Dan weet u zeker dat we ruim de tijd voor u hebben want een bril uitzoeken doe je niet elke dag natuurlijk.

 


Een team van gepassioneerde,  modebewuste en vakkundige opticiens.Opticien Jos Bonnemaijers Blincq Optiek Amsterdam
Opticien Jos Bonnemaijers

opticien Aart van der haven.

Opticien Walter Rongen Blincq Optiek Amsterdam
Opticien Walter Rongen


waar zit de brillenwinkel in amsterdam?

blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012
info@blincqoptiek.nl

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring