harde contactlenzen amsterdam

De Boston cleaner is ook weer binnen. De solution was vorige week al binnen nadat ze beide geruime tijd niet leverbaar waren.

De cleaneris in een kleiner aantal geleverd dus als je zonder zit ben er dan snel bij.

Harde contactlenzen zijn gemaakt van een half hard/half zacht materiaal. Dit geeft minder of geen vervorming van het oog dan de vroegere harde (niet zuurstofdoorlatende) lens. De kwetsbaarheid is daarentegen groter. Een goede dagelijkse contactlens verzorging is aan te raden zodat u jarenlang van de contactlenzen kan genieten.

 

Harde lenzen geven een goede gezichtsscherpte. Mensen met harde contactlenzen zien vaak scherper dan wanneer ze zachte contactlenzen dragen. Bovendien laten harde contactlenzen beter zuurstof door dan zachte contactlenzen. Harde lenzen hebben minder draagcomfort dan zachte lenzen en sporten met deze lenzen is niet aan te raden i.v.m. verlies.

 

 De levensduur van harde lenzen is gemiddeld 1 tot 3 jaar. Aanzienlijk langer dan bij zachte contactlenzen.

 • Sferische harde zuurstofdoorlatende lenzen kosten € 115.50 en € 137.50 per harde lens.
 • Torische harde contactlenzen kosten vanaf € 215 per harde lens (lenzen met een cylinder)
 • Multifocale harde lenzen kosten vanaf €215 en €245 als er een cylinder is zit per harde lens
 • Een aanpassing van lenzen kost €45 . Dit zijn de kosten voor de meting, eventueel uitleg over inzetten en uithalen en alle controle die je bij ons laat doen (op lenzen die bij ons zijn gekocht)
 • IVM AANHOUDENDE DRUKTE EN PERSONEELSTEKORT DOEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN CONTROLES OP LENZEN DIE NIET VAN ONS ZIJN EN ALS JE DIE DAN OOK NIET BIJ ONS WIL AANSCHAFFEN.

 

 

Scherpste zicht

Met harde lenzen kan je scherper zien dan met zachte lenzen. Dit komt doordat een harde lens zijn vorm behoudt als hij op je oog zit. Bij Conform harde contactlenzen is aan het zicht nog extra aandacht besteed. Door de speciaal ontworpen voorkant geven de lenzen je het scherpst mogelijke zicht. Dit zal je zeker kunnen merken bij schemering en autorijden in het donker.

Het hoogste draagcomfort

Doordat Conform harde lenzen volledig naar de vorm van jouw ogen gemaakt worden, zorgen ze voor het hoogst mogelijke comfort. Deze harde lenzen zijn zo gemaakt dat stofdeeltjes geen kans hebben om achter de lens terecht te komen. Bij het ontwerp van deze harde lenzen is veel aandacht besteed aan de afwerking van de rand. Met speciale technologie is een optimale randafwerking van de harde contactlens gecreëerd. 

Ideaal als multifocale lenzen

Harde lenzen zijn er ook verkrijgbaar met een leesgedeelte zogenaamde multifocale of bifocale lenzen. Zo kunt u zowel scherp in de verte zien als lezen met uw contactlenzen. Laat uw contactlensspecialist u vrijblijvend adviseren welke harde contactlenzen het beste bij u passen.  Conform harde contactlenzen zijn ook bijzonder geschikt voor mensen die toe zijn aan een leesoplossing. Omdat deze harde lenzen groter zijn dan de meeste andere harde contactlenzen, blijven de lenzen goed op hun plek zitten. Dit zorgt voor snellere gewenning zodat  schakelen tussen veraf en dichtbij eenvoudig gaat.


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

 • Maandag en zondag: gesloten
 • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
 • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

 • Klant staat altijd centraal
 • Vakkundige opticien in Amsterdam
 • Trendsettende brillenmerken
 • Oog voor fashion en kijkcomfort
 • Internationale klantenkring