Merkzonnebrillen Amsterdam

 

 

 

 

 

 

SALE OP DIVERSE RAYBAN MODELLEN. NU € 139 IPV €169

 

BV OP DE WAYFARER EN NEW WAYFARER.

 

 

 

 

 

 

We hebben de 2024 collectie van Yves saint Laurent ingekocht en verwachten deze half April in de winkel te hebben hangen. Op onze social media laten wij precies weten wanneer ze er zijn. Volg ons via Blincq optiek Amsterdam.

 

De mooiste merk zonnebrillen in amsterdam!

Elk jaar bekijken we weer welke merken en mooie en goede collecties maken. Wat is de mode van nu maar ook tijdloze klassiekers zitten altijd in onze collectie.

In 2024 hebben we Persol weer terug. Deze waren afgelopen jaar afwezig omdat de brillen te klein waren voor veel Nederlandse hoofden. Ze lijken te hebben geluisterd. 

Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen Amsterdam
Gepolariseerde zonnebrillen

Een gepolariseerde zonnebril heeft als voordeel dat schitteringen in de autoruit van een tegenligger, trillende golven bij hitte op de weg en hinderende schitteringen op het water of in de sneeuw weggefilterd worden. Gepolariseerde zonnebrillen zijn iets duurder maar geven zeker meer comfort!

Zonnebril op sterkte?

zonnebril op sterkte
zonnebril op sterkte

Weleens gedacht aan een zonnebril op sterkte? Wij kunnen van veel brillen een zonnebril op sterkte laten maken. Ideaal in de auto, ook zonnebrillen met gepolariseerde glazen of met overlopende glazen op sterkte is mogelijk. Een multifocale zonnebril behoort ook tot de opties. Vraag ons team welke mogelijkheden er zijn!

 

Ook verkopen we losse zonneclips. Op maat gemaakt voor uw bril!

Welke glazen kijken lekker?

kleur zonneglazen
Welke kleur zonneglazen vind jij prettig?

Zonnebrillen hebben uiteenlopende kleuren zonneglazen. Je kunt kiezen voor groene, bruine, blauwe maar ook overlopende (dégradé) zonneglazen. Alle glazen beschermen tegen UV-straling, maar hoe donkerder het glas van de zonnebril des te beter.