NU

 

 

30% OP ALLE ZONNEBRILLEN

 

(MUV RAYBAN)

 

combineer je nieuwe zonnebril met een mooie brilketting van lins amsterdam.

London fashion week is weer van start gegaan. Op de catwalk vele nieuwe trends in (zonne)brillen. Go big or go home lijkt de grootste trend te zijn. Zo ook met de brilkettingen . Veel invloeden uit de 70er en 80er jaren. Hieronder een impressie van de zonnebrillentrend 2021/2022. Dit zijn merken die we niet allemaal in de collectie hebben maar het geeft een idee waar we heen gaan qua mode. 

Wat zoek jij in een zonnebril? Een nieuwe modieuze  merk zonnebril naar de laatste mode? Een klassieke Ray-Ban zonnebril ? De Ray-Ban Aviator zonnebril is een essential en mag daarom eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken. Kies je voor stijlvolle en/of luxe merk zonnebril? Of ga je voor een stoere zonnebril die een beetje opvalt? Of kies je voor een praktische zonnebril van topkwaliteit met de allerbeste zonneglazen? 

De mooiste merk zonnebrillen in amsterdam!

Blincq Optiek in Amsterdam centrum heeft een geweldig assortiment kwaliteit design zonnebrillen. Bij ons is er voor iedereen wel een mooie zonnebril te vinden. Kies jouw favoriete zonnebrillen merk hieronder en kijk welke collectie zonnebrillen ze dit jaar voeren. Vaak geïnspireerd door de video's van de diverse zonnebrillen merken. Blincq Optiek is officieel zonnebrillen dealer in Amsterdam van onderstaande topmerken. Zo weet je zeker dat je een gecertificeerde en officiële zonnebril koopt waar wij natuurlijk minimaal een jaar lang top service op verlenen!

Een kwalitatief goede zonnebril kopen doe je bij Blincq Optiek Amsterdam!

Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen Amsterdam
Gepolariseerde zonnebrillen

Een gepolariseerde zonnebril heeft als voordeel dat schitteringen in de autoruit van een tegenligger, trillende golven bij hitte op de weg en hinderende schitteringen op het water of in de sneeuw weggefilterd worden. Gepolariseerde zonnebrillen zijn iets duurder maar geven zeker meer comfort!

zonnebril op sterkte?

zonnebril op sterkte
zonnebril op sterkte

Weleens gedacht aan een zonnebril op sterkte? Wij kunnen van veel brillen een zonnebril op sterkte laten maken. Ideaal in de auto, ook zonnebrillen met gepolariseerde glazen of met overlopende glazen op sterkte is mogelijk. Een multifocale zonnebril behoort ook tot de opties. Vraag ons team welke mogelijkheden er zijn!

 

Ook verkopen we losse zonneclips. Op maat gemaakt voor uw bril!

Welke glazen kijken lekker?

kleur zonneglazen
Welke kleur zonneglazen vind jij prettig?

Zonnebrillen hebben uiteenlopende kleuren zonneglazen. Je kunt kiezen voor groene, bruine, blauwe maar ook overlopende (dégradé) zonneglazen. Alle glazen beschermen tegen UV-straling, maar hoe donkerder het glas van de zonnebril des te beter.

 

 


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring