T/M 50 %SALE OP ZONNEBRILLEN

van de 2023 collectie.

De mooiste merk zonnebrillen in amsterdam!

oBlincq Optiek in Amsterdam centrum heeft een geweldig assortiment kwaliteit design zonnebrillen. Bij ons is er voor iedereen wel een mooie zonnebril te vinden. Kies jouw favoriete zonnebrillen merk hieronder en kijk welke collectie zonnebrillen ze dit jaar voeren. Vaak geïnspireerd door de video's van de diverse zonnebrillen merken. Blincq optiek is officieel zonnebrillen dealer in Amsterdam van onderstaande topmerken. Zo weet je zeker dat je een gecertificeerde en officiële zonnebril koopt waar wij natuurlijk minimaal een jaar lang top service op verlenen!

Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen Amsterdam
Gepolariseerde zonnebrillen

Een gepolariseerde zonnebril heeft als voordeel dat schitteringen in de autoruit van een tegenligger, trillende golven bij hitte op de weg en hinderende schitteringen op het water of in de sneeuw weggefilterd worden. Gepolariseerde zonnebrillen zijn iets duurder maar geven zeker meer comfort!

Zonnebril op sterkte?

zonnebril op sterkte
zonnebril op sterkte

Weleens gedacht aan een zonnebril op sterkte? Wij kunnen van veel brillen een zonnebril op sterkte laten maken. Ideaal in de auto, ook zonnebrillen met gepolariseerde glazen of met overlopende glazen op sterkte is mogelijk. Een multifocale zonnebril behoort ook tot de opties. Vraag ons team welke mogelijkheden er zijn!

 

Ook verkopen we losse zonneclips. Op maat gemaakt voor uw bril!

Welke glazen kijken lekker?

kleur zonneglazen
Welke kleur zonneglazen vind jij prettig?

Zonnebrillen hebben uiteenlopende kleuren zonneglazen. Je kunt kiezen voor groene, bruine, blauwe maar ook overlopende (dégradé) zonneglazen. Alle glazen beschermen tegen UV-straling, maar hoe donkerder het glas van de zonnebril des te beter.