ray-ban zonnebrillen amsterdam

ray-ban zonnebrillen, sportieve en tijdloze zonnebrillen

Blincq Optiek biedt u een uitgebreide collectie Ray Ban zonnebrillen. Rayban hoort thuis in het lijstje van 's werelds bekendste zonnebrillen merken. Het merk Ray-Ban bestaat ook al sinds 1937. Overal ter wereld duiken de overbekende modellen op waar je ook om je heen kijkt. Of het nu gaat om de Aviator, Clubmaster, Round Metal of Wayfarer, iedereen kent ze wel. Het merk Ray-Ban is daarom niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook dit seizoen heeft Rayban weer een aantal oude klassiekers opnieuw uitgevonden met een kleine twist in de kleur of ontwerp. Voor iedereen is er wel een passende Ray Ban zonnebril. De Ray-Ban Aviator, het pilotenmodel zonnebril mag eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken!

 

VOOR IEDEREEN IS ER WEL EEN ray-ban zonnebril, DÉ lifestyle zonnebril!

blincq optiek is officieel ray-ban dealer in amsterdam centrum

Wij maken Ray-Ban zonnebrillen ook op sterkte voor u!

Veel Ray-Ban zonnebrillen zijn uitstekend op sterkte te maken. Dus wilt u een zonnebril op sterkte mét het Ray-Ban logo? Kom dan naar Blincq Optiek, we helpen u graag!

Een Ray-Ban zonnebril met gepolariseerde glazen?

Gepolariseerde glazen zijn bijzonder prettig wanneer u veel op het water zit, autorijdt of op wintersport. Gepolariseerde zonneglazen filteren de vervelende schittering weg. Dat kijkt extra comfortabel!

Dé Ray-Ban zonnebrillen specialist in Amsterdam...

Blincq Optiek in Amsterdam heeft een uitgebreide collectie Ray-Ban zonnebrillen en Ray-Ban brillen. Voor zowel dames als heren. Er zit vast wel een zonnebril bij die u staat! 


Ray-ban reparaties en nieuwe ray-ban glazen bestellen in amsterdam

Is het glas in uw Ray-Ban zonnebril aan vervanging toe? Wilt u nieuwe Ray-Ban glazen voor uw zonnebril, of wilt u gepolariseerde glazen? Wij kunnen heel gemakkelijk voor u nieuwe originele Ray Ban glazen bestellen en deze voor u vervangen. Ook eventuele andere bril reparaties verzorgen wij voor u. Andere Ray Ban onderdelen zoals etuis, veren en schroefjes voor uw zonnebril kunnen wij ook voor u bestellen. Uw Ray Ban zonnebril is weer als nieuw!