Losse Persol glazen of onderdelen nodig?

Persol Glazen bestellen Amsterdam
Persol glazen los te kopen

Losse Persol glazen bestellen?

Zijn de zonneglazen van uw Persol zonnebril kapot? Zijn de Persol glazen gebroken of zitten er krassen op? Bij ons in de winkel kunt u terecht voor losse Persol glazen per paar ! Ze worden per paar geleverd door Persol om kleurverschil te voorkomen.

 

 

LET OP:

 

-Wij hebben geen glazen op voorraad. Persol maakt te veel verschillende modellen en kleuren.

-Neem je bril mee naar de winkel. Wij nemen geen bestellingen aan via de telefoon of e-mail om fouten te voorkomen.

-Kijk voordat je komt even of het modelnummer, het kleurnummer en de maat er nog in staat (in linker pootje) Als die er niet meer in staan dan kunnen wij ook niets voor je betekenen. Persol heeft honderden verschillende modellen, kleuren en maten gemaakt.

 

 

-€65 p.p voor de gewone glazen.

€85 p.p voor gepolariseerde glazen.

-€ 75 p.p spiegel glazen.

 

 

 

 


Ook als je een ander onderdeel van je Persol bril nodig hebt kan je bij ons terecht. Zorg wel dat je modelnummer, kleurnummer en de maat van de bril nog hebt. Deze staan in het linker pootje of waarschijnlijk op de originele factuur.

Je bril gebroken?

Een (zonnebrillen)bril breekt nooit zomaar. In de meeste gevallen is er iets mee gebeurd waardoor er een scheuretje in het materiaal ontstaat an hij misschien later pas door breekt. Dit is geen fabrieksgarantie . Bij breuk op een laspunt zou het wel om garantie kunnen gaan.Omdat de beoordelen mag je met de bril naar de winkel komen. Neem je aankoopbewijs ook mee. Zonder je aankoopbewijs kunnen we geen garantie verlenen.

 

Schroefje los of kwijt ?

Is er een schroefje los of kwijt van je Persol dan kom even met de bril naar de winkel. Kijken wij meestal meteen even of we er een voor je hebben. Als het erg druk is dan mag je de bril even achterlaten. Geven we je bril meteen even een servicebeurt. Dit doen we gratis omdat we Persol dealer zijn.

Persol glazen vervangen, geen probleem!

  • Persol glazen kosten € 60.00 per paar.
  • Spiegelglazen kosten los € 75 per paar.
  • Gepolariseerde glazen € 85 per paar.

Wij kunnen altijd nieuwe Persol glazen voor u bestellen. Ook de gepolariseerde variant. U krijgt altijd een set Persol zonneglazen van 2 stuks. Wij kunnen geen losse Persol glazen per stuk bestellen.