Serengeti zonnebrillen amsterdam

Serengeti zonnebrillen steken qua kwaliteit zonneglazen met kop en schouders uit boven andere zonnebrillen merken. Serengeti zonnebrillen worden geroemd om hun kwaliteit glas, de scherpte van de zonneglazen en de gebruikte filtertechnieken in de zonneglazen. De details die u met een Serengeti zonnebril ziet is ongekend. 

Om het nog beter te maken is een groot deel van de Serengeti zonnebrillen ook met hun glazen op jouw sterkte te maken. Dit kan met een enkelvoudige sterkte maar ook multifocaal (varifocus).

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Technische aspecten van Serengeti zonnebrillen.

Meerkleurende glazen

Serengeti Eyewear is de uitvinder van het photochromatische zonneglas. Wat betekent photochromatisch?

Photochromatische glazen kleuren donkerder naarmate er meer UV-straling is. Een Serengeti zonnebril past zich dus aan aan de sterkte van het zonlicht. Dat is bijzonder prettig bij heel schel licht maar kijkt ook fijn bij bewolkte lichtomstandigheden.

Serengeti zonnebrillen zijn de creme de la creme op zonnebrillen gebied!

spectral control glazen

Serengeti® Spectral Control® fine-tuned lichtgolven, voor een natuurlijk verbeterd detail van uw zicht en zorgt voor kleuren die helder en meer gedetailleerd zijn. Spectral Control filtert blauwe lichtgolven uit waardoor andere kleuren helderder worden. Landschappen die met andere glazen vervagen, dof of vlak worden, worden gedetailleerder en levendiger.

Gepolariseerde glazen

Uiteraard hebben Serengeti zonnebrillen gepolariseerde glazen. Gepolariseerde glazen hebben een groot voordeel dat u geen last meer heeft van vervelende schitteringen in het water, op de weg en in de sneeuw. Serengeti zonnebrillen is het topmerk zonnebril,

Serengeti zonnebril op sterkte

Het beste zonnebril glas van Serengeti op sterkte? Dat kan! Serengeti maakt een groot deel van haar zonnebrillen collectie ook op uw sterkte. Zo profiteert u helemaal van de allerbeste kwaliteit zonnebril op sterkte! Informeer naar de mogelijkheden. Onze opticiens helpen u graag!