Multifocale (Varifocus) glazen.

Wat is multifocaal ?

 

De naam zegt eigenlijk alles. Multi=meerdere.

Bij deze glazen kan je vanaf veraf tot dichtbij (leesafstand) zien. Er is een onzichtbare overloop. Er zijn heel veel verschillende soorten en kwaliteiten leverbaar.  

Wij verkopen de glazen van Essilor. Dit zijn de wereldleiders op het gebied van multifocale glazen. De prijzen van Essilor glazen lopen vanaf €150 per glas tot en met zo'n €600 per glas.

Wij kunnen je alle verschillen het beste uitleggen als je naar de winkel komt.


Varifocus

De naam Varifocus is in diverse reclames door grote winkelketens flink gebruikt en daardoor bij heel veel mensen blijven hangen. De algemene benaming is Multifocaal en wij gebruiken Varliux als merk.

Multifocaal en computer

Heb je multifocale glazen en zit je veel achter de computer? d

Dan kan dat klachten opleveren. Deze klachten hebben te maken met de houding tov het scherm. Wij kunnen je uitleggen wat er tegen te doen is.

Problemen met gewenning

Ga je voor het eerst aan de slag met multifocale glazen dan zal je er aan moeten wennen. We kennen allemaal andere personen die er niet mee overweg konden. Neem dat niet als leidraad. Iedereen is anders. Dus als bv je broer en niet mee overweg kon dat zegt dit niets over jou. 

Kan je er echt niet mee overweg kom er dan binnen 2 maanden me terug en wij zoeken icm Essilor een andere oplossing voor je. Vraag ons naar deze "geen gewenning garantie".