Computerglazen

De diverse computerglazen:

 

Wie zit er tegenwoordig nou niet veel achter de computer ? Dit kan klachten opleveren met het zien. Al gaat het om het blauwe licht of de sterkte, daar zijn oplossingen voor.

 

Wij kunnen je uitleggen wat deze oplossingen zijn en wat het beste voor je kan zijn wat die kunnen verschillend zijn.

 

Varilux digitime

Bij Blincq optiek doen wij veel zaken met de firma essilor. Als wereldleiders in innovatie hebben zij voor jouw computergebruik diverse oplossingen waaronder Digitime gazen.

 

Met deze glazen kan je scherp zien op bureau afstand. Maar daar blijft het niet bij omdat dat gebruik toch per persoon anders is.

Daarom kunnen wij je de verschillende glazen mooi uitleggen als je naar de winkel komt. 

 


BEELDSCHERMGLAZEN IN DE ESSILOR AKTIE:

Als je 2 paar glazen uit de Varilux series koopt dan krijg je 1 van de 4 glazen gratis. Denk daarbij aan een multifocale bril en daarnaast een computerbril. De korting kan oplopen tot wel € 550 op je aankopen. Vraag ons naar de actie en wat die voor jou kan betekenen.

BEELDSCHERMGLAZEN: 

Voor veelvuldig beeldscherm gebruik kunnen we een passend advies geven over beeldscherm glazen. Er is een diversiteit aan verschillende beeldscherm glazen. Na de oogmeting kunnen we hier uitgebreid uitleg over geven. Er zijn diverse soorten glazen die voor verschillende doelgroepen gemaakt worden. 

Ook voorde jongere generatie hebben we speciale glazen die er voor zorgen dat we een ondersteuning kunnen geven bij veelvuldig gebruik van schermen. Lees verder op: https://www.essilor.nl/brillenglazen/varilux/varilux-digitime

Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmating en advies. 

Dat kan via het contactformulier of 020-4289012

 

BLAUW FILTERS

Van bijna alle beeldschermen komt blauw licht. Dit blauwe licht zou op lange termijn schade kunnen aanrichten aan onze ogen. Daarom heeft de firma Essilor de Prevecia coating ontwikkeld. Deze kunne we op je normale glazen zetten maar ook op je speciale beeldschermglazen.

Droge ogen

Wat bij veel mensen onbekend is is dat veelvuldig beeldschermwerk kan leiden tot (zeer) droge ogen. Onderzoek heeft aangetoond dat bij normaal computer gebruik de gebruiker maar zo'n 1/3 knippert. Dit kan leiden tot minder helder zicht omdat een oog nou eenmaal traanvocht nodig heeft om helder en comfortabel te kunnen kijken. Bij contactlens gebruik kan dat nog erger zijn.

Vraag ons naar de oplossingen die we hebben hiervoor. We kunnen je misschien al op weg helpen met een tester en daarmee kijken of het probleem op te losssen is.