oogmeting amsterdam

'ONZE OGEN HEBBEN VEEL MEER POTENTIEEL DAN WE DENKEN'

Vanaf 11-01-2022 beschikt Blincq optiek over de aller nieuwste oogmeet apparatuur. De AVA van Essilor. 

 Dankzij een nieuwe, zeer nauwkeurige en eenvoudige manier om uw visie te meten, kunnen onze opticiens nu uw ogen meten tot 0,01 D. Wat uw brilrecept ook is; + 2.21D, -5.32D of -11.11D, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond. Nieuw onderzoek toont aan dat 95% (1) van de mensen een gevoeliger gezichtsvermogen heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie.

 

Wat betekent dit voor u:

 1. -Een preciezer oogonderzoek.
 2. -Een nieuw protocol dat een vergelijking maakt tussen een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, in een realistische situatie
 3. -Nauwkeurige brillenglazen

 

KOSTEN:

-Een oogmeting door onze specialisten kosten 40 euro. Als je een bril of glazen koopt dan zit de oogmeting bij die prijs inbegrepen. 

 -Een aanmeting van contactlenzen kost 45 euro. Vaak zit daar al een proefsetje lenzen (zacht) bij inbegrepen.

 

Wegens een tekort aan personeel controleren wij op dit moment geen contactlenzen als je geen lenzen bij ons wil kopen. 

 

Onze opticiens zijn alle drie tevens gecertificeerd contactlens specialist.

 

Maak kennis met ons team van opticiens of maak direct een afspraak voor een oogmeting of contactlensaanpassing (controle)

 

 


De oogmeting wordt gedaan door deze opticiens:

VOLG ONS OP FACEBOOK OF INSTAGRAM (BLINCQ OPTIEK AMSTERDAM) VOOR DE LAATSTE UPDATES MBT NIEUWE COLLECTIES, LENZEN OF ANDERE NIEUWTJES.

opticien Jos Bonnemaijers

Oogmeting Amsterdam
Opticien Jos Bonnemaijers

Jos is sinds 2012 werkzaam in de optiekbranche en heeft diverse opticien certificaten voor onder meer glasadvies, oogmetingen en stijladvies. Tevens is Jos contactlensspecialist.

opticien Aart vd Haven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aart Is sinds december 2019 in dienst blij Blincq optiek. Nadat hij 12 jaar elders ervaring had opgedaan dacht hij dat het tijd werd om verder te kijken wat de optiek hem te bieden had. Aart is tevens contactlensspecialist. 

opticien Walter Rongen

Opticien Walter Rongen Blincq Optiek Amsterdam
Opticien Walter Rongen

Walter (eigenaar Blincq Optiek)  is sinds 1989 werkzaam als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Walter heeft in 2007 Blincq Optiek opgericht.


Kortom, een Deskundige oogmeting door gediplomeerde opticiens!

Zoals u ziet; een team opticiens met zeer ruime optiek ervaring. Door onderling ervaringen en deskundigheid uit te wisselen leert iedereen dagelijks bij. Het team van Blincq Optiek volgt regelmatig tussentijdse trainingen en seminars om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de optiekbranche. Een seminar van Essilor is laatst bezocht ivm de introductie van het allernieuwste multifocale glastype de Varilux X-serie.

Maak een afspraak voor een oogtest!

Wij delen graag onze passie voor het optiekvak met u door u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden die wij hebben om uw sterkte optimaal te corrigeren. Of het nu gaat om een het kiezen van het juiste glas voor uw sterkte, een bril naast lenzen, een leesbril of de meest uitgebreide multifocale glazen. Wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers tijd voor u heeft voor een uitgebreide uitleg dan adviseren wij u om een afspraak te maken. Mocht u binnenlopen en er is plek voor een oogmeting in de agenda dan bent u natuurlijk ook welkom.

Ons telefoonnummer is 020-4289012 of via e-mail: info@blincqoptiek.nl

Hoe lang duurt een oogmeting?

Voor een oogmeting adviseren we u altijd om een afspraak te maken. We willen u niet teleurstellen als we geen plek meer in de agenda hebben en we u niet direct kunnen helpen. Een oogmeting duurt zo rond de 25 minuten.

Ook voor een leesbril zorgen wij altijd voor een uitgebreide oogmeting. Bij de oogmeting meten wij ook de oogdruk.

 Wanneer wij afwijkingen of abnormaliteiten constateren zullen we u doorverwijzen naar de huisarts die u op zijn beurt zal doorverwijzen naar de oogarts.

Wat kost een oogmeting of contactlenscontrole?

Een oogmeting kost €40.-  Koopt u een bril incl. glazen bij Blincq Optiek Amsterdam dan is de oogmeting  kosteloos.

 

Een lenzenaanpassing kost €45.-. Hierbij meten wij de ogen op maar ook de pasvorm. Dit duurt langer dan een reguliere oogmeting.

 

 

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of bel ons op 020 - 428 90 12 voor een oogmeting of lenzencontrole.

 


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

 • Maandag en zondag: gesloten
 • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
 • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

 • Klant staat altijd centraal
 • Vakkundige opticien in Amsterdam
 • Trendsettende brillenmerken
 • Oog voor fashion en kijkcomfort
 • Internationale klantenkring