Oogmeting

Vanaf 11-01-2022 beschikt Blincq optiek over de aller nieuwste oogmeet apparatuur. De AVA van Essilor is de meest geavanceerdeoogmeet methode die er op dit moment is.

Bij aanschaf van de beste kwaliteit multifocale glazen kunnen we je nu tot op 0.01 dat meten. Terwijl dit tot nu toe altijd tot op 0,25 geweest is.

In combinatie met de nieuwste technologie in glazen ervaar je het scherpte en meest comfortabele beeld dat er op dit moment te koop is. 

Vraag ernaar bij onze specialisten. Dit mag je zonder afspraak doen. Een meting doen wij altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat we alle tijd voor hebben voor de oogmeting maar ook voor het inmeten van de glazen in het montuur dat je hebt uitgezocht. 

 

KOSTEN:

-Een oogmeting door onze specialisten kosten €40. Als je een bril of glazen koopt dan zit de oogmeting bij die prijs inbegrepen. 

 -Een aanmeting van contactlenzen kost 47,50 euro. Vaak zit daar al een proefsetje lenzen (zacht) bij inbegrepen.


Kortom, een deskundige oogmeting door gediplomeerde opticiens!

Zoals u ziet; een team opticiens met zeer ruime optiek ervaring. Door onderling ervaringen en deskundigheid uit te wisselen leert iedereen dagelijks bij. Het team van Blincq Optiek volgt regelmatig tussentijdse trainingen en seminars om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de optiekbranche. Een seminar van Essilor is laatst bezocht ivm de introductie van het allernieuwste multifocale glastype de Varilux XR-serie.

Maak een afspraak voor een oogtest!

Om er voor te zorgen dat iedereen de tijd krijgt die zij/hij nodig heeft plannen we je oogmeting graag in. Ons telefoonnummer is 020-4289012 of via e-mail: info@blincqoptiek.nl

of onderstaande link naar contactformulier.

Hoe lang duurt een oogmeting?

Voor een oogmeting adviseren we u altijd om een afspraak te maken. We willen u niet teleurstellen als we geen plek meer in de agenda hebben en we u niet direct kunnen helpen. Een oogmeting duurt zo rond de 25 minuten.

 

Wat kost een oogmeting of contactlenscontrole?

Een oogmeting kost €40.-  Koopt u een bril incl. glazen bij Blincq Optiek Amsterdam dan is de oogmeting  kosteloos.

 

Een lenzenaanpassing kost €47,50-. Hierbij meten wij de ogen op maar ook de pasvorm. Dit duurt langer dan een reguliere oogmeting.

 

 

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of bel ons op 020 - 428 90 12 voor een oogmeting of lenzencontrole.