oogmeting amsterdam

oogmeting amsterdam
Een professionele oogmeting incl. oogdruk meting door opticiens van Blincq Optiek Amsterdam

LAAT uw ogen testen  DOOR EEN VAN ONZE GEDIPLOMEERDE OPTICIENS.

Een professionele oogmeting laten doen? Blincq Optiek Amsterdam heeft 2 gediplomeerde opticiens in dienst die vakkundig en adequaat uw ogen testen. Heeft u al een bril? Neem dan uw bril mee zodat we deze door kunnen meten? Draagt u contactlenzen? Bij een nieuwe oogmeting is het aan te raden om lenzen minimaal 24 uit te hebben voor de meest zuivere oogtest.

 

Twee van onze gediplomeerde opticiens zijn tevens gecertificeerd contactlens specialist.

 

Maak kennis met ons team van opticiens of maak direct een afspraak voor een oogmeting, oodrukmeting of contactlensaanpassing of contactlenscontrole.

 

 


De oogmeting wordt gedaan door deze opticiens:

opticien Jos Bonnemaijers

Oogmeting Amsterdam
Opticien Jos Bonnemaijers

Jos is sinds 2012 werkzaam in de optiekbranche en heeft diverse opticien certificaten voor onder meer glasadvies, oogmetingen en stijladvies.

opticien Marieke Hilhorst

Opticien Marieke Hilhorst Blincq Optiek Amsterdam
Opticien Marieke Hilhorst

Marieke is sinds  2001 gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Ze heeft ruime ervaring in de optiekbranche, zelfs als vestigingsmanager.

opticien Walter Rongen

Opticien Walter Rongen Blincq Optiek Amsterdam
Opticien Walter Rongen

Walter (eigenaar Blincq Optiek)  is sinds 1989 werkzaam als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Walter heeft in 2007 Blincq Optiek opgericht.


Kortom, een Deskundige oogmeting door gediplomeerde opticiens!

Zoals u ziet; een team opticiens met zeer ruime optiek ervaring. Door onderling ervaringen en deskundigheid uit te wisselen leert iedereen dagelijks bij. Het team van Blincq Optiek volgt regelmatig tussentijdse trainingen en seminars om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de optiekbranche. Een seminar van Essilor is laatst bezocht ivm de introductie van het allernieuwste multifocale glastype de Varilux X-serie.

Maak een afspraak voor een oogtest!

Wij delen graag onze passie voor het optiekvak met u door u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden die wij hebben om uw sterkte optimaal te corrigeren. Of het nu gaat om een het kiezen van het juiste glas voor uw sterkte, een bril naast lenzen, een leesbril of de meest uitgebreide multifocale glazen. Wilt u zeker zijn dat een van onze medewerkers tijd voor u heeft voor een uitgebreide uitleg dan adviseren wij u om een afspraak te maken. Mocht u binnenlopen en er is plek voor een oogmeting in de agenda dan bent u natuurlijk ook welkom.

Hoe lang duurt een oogmeting?

Voor een oogmeting adviseren we u altijd om een afspraak te maken. We willen u niet teleurstellen als we geen plek meer in de agenda hebben en we u niet direct kunnen helpen. Een oogmeting duurt zo rond de 25 minuten.

Ook voor een leesbril zorgen wij altijd voor een uitgebreide oogmeting. Bij de oogmeting meten wij ook de oogdruk.

 Wanneer wij afwijkingen of abnormaliteiten constateren zullen we u doorverwijzen naar de huisarts die u op zijn beurt zal doorverwijzen naar de oogarts.

Wat kost een oogmeting of contactlenscontrole?

Een oogmeting kost €27,50.  Koopt u een bril incl. glazen bij Blincq Optiek Amsterdam dan is de oogmeting  kosteloos.

 

Een lenzenaanpassing kost €35. Hierbij meten wij de ogen op maar ook de pasvorm. Dit duurt langer dan een reguliere oogmeting.

 

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of bel ons op 020 - 428 90 12 voor een oogmeting of lenzencontrole.