Meekleurende brillenglazen

Meekleurende brillenglazen zijn glazen die veranderen van kleur; van gewoon doorzichtig brillenglas naar zonneglas. Blincq Optiek verkoopt de meekleurende glazen van Essilor, Transitions. Meekleurende brillenglazen zijn perfect als zonnebril of voor mensen die minder goed tegen fel licht kunnen. Transitions meekleurende brillenglazen kleuren mee met de lichtomstandigheden, van licht naar donker en weer terug. U geniet dus de hele dag van comfortabel zicht met deze meekleurende glazen.

Transitions meekleurende brillenglazen koopt u bij Blincq optiek amsterdam!

Wilt u mee weten over meekleurende brillenglazen? Maak dan een afspraak met een van onze opticiens. Zij laten u zien hoe Transitions brillenglazen werken en welke uitvoeringen er verkrijgbaar zijn. Hieronder enkele typen en kleuren Transitions brillenglazen. 

 

Transitions Signature™: de meestverkochte variant Transitions meekleurende glazen dat helder is wanneer u binnen bent en opkleurt wanneer u naar buiten gaat. U kunt kiezen uit de 'klassieke kleuren' ; grijs, bruin en groen. Maar er zijn ook diverse modieuze 'style colors' aan het assortiment toegevoegd.

 

Transitions Xtractive™: dit meekleurende brillenglas kleurt ook op achter de autoruit. Perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Binnen zijn de glazen heel licht opgekleurd, waardoor ze ook prettig zijn voor mensen die gevoelig zijn voor fel licht.

 

 

meekleurende brillenglazen bij Blincq Optiek Amsterdam
Essilor Transitions, meekleurende brillenglazen

MEEKLEURENDE brillenglazen zijn ook als multifocale glazen verkrijgbaar !

Essilor Varilux multifocale glazen kunt u ook als meekleurende glazen krijgen!

 

Wist u dat een de multifocale Varilux brillenglazen van Essilor ook als meekleurende variant te verkrijgen zijn? Dat is helemaal ideaal!

Meekleurende multifocale brillenglazen, het beste van 2 werelden.

U krijgt eigenlijk het beste van 2 werelden. U profiteert zowel van meekleurende brillenglazen als het comfort van de Varilux brillenglazen van Essilor. U hoeft zo uw bril nooit meer af te zetten voor een zonnebril. En natuurlijk dan ook heerlijk lezen in de zon. 

 

Wist u trouwens dat brillenglazen fabrikant Essilor, de uitvinder is van de multifocale brillenglazen?

Transitions meekleurende brillenglazen Amsterdam
Varilux multifocale brillenglazen zijn ook als Transitions meekleurende brillenglazen verkrijgbaar.