contactlenzen amsterdam

contactlenzen koopt u bij contactlensspecialist blincq optiek Amsterdam

De juiste contactlenzen aanmeten is maatwerk.

Voor het eerst contactlenzen?

Voor het aanmeten van contactlenzen zijn meer gegevens nodig dan alleen de sterkte. Lenzen aanmeten is altijd maatwerk of u nu een hoge of een lage sterkte heeft. Omdat ieder oog anders is zal de contactlens specialist zowel uw sterkte als de bolling van het oog precies opmeten zodat u deskundig advies kunt krijgen over de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u op een "gezonde" manier lenzen draagt.

 

Als u voor het eerst contactlenzen gaat dragen zullen wij u rustig en uitgebreid uitleg geven over het inzetten, uithalen en het onderhouden van de lenzen. Een lenzenaanpassing kost €35. Hierbij meten wij de ogen op maar ook de pasvorm. Dit duurt langer dan een reguliere meting. 

zachte contactlenzen

Blincq Optiek Amsterdam heeft veel ervaring met het aanmeten van zachte contactlenzen. Draagcomfort van de lenzen is daarbij van essentieel belang. Naast de oogmeting meten we ook de bolling van uw oog. Op basis waarvan we de juiste zachte lenzen voor u kunnen bestellen.  We bestellen eerst zogenaamde proeflenzen voor u zodat u kunt ervaren of dit het type lens is welke voor u prettig is qua draagcomfort en natuurlijk zicht.

zachte contactlenzen amsterdam
zachte contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

harde (zuurstofdoorlaatbare)contactlenzen

Harde contactlenzen gaan langer mee dan zachte contactlenzen. Harde lenzen zijn wel iets duurder dan zachte lenzen in de eerste aanschaf . Op de langere terijm zijn ze dus wel wat goedkoper. Ook bij harde lenzen kunnen we

Onze contactlensspecialist legt u graag uit wat de verschillen, de voordelen en de nadelen van harde contactlenzen zijn.

harde contactlenzen amsterdam
harde contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

nachtlenzen

relatief onbekende lenzen zijn Nachtlenzen. Heb je een sterkte die tot ongeveer -4.50 gaat dan is er eventueel een mogelijkheid om nachtlenzen te gaan dragen.

Deze lenzen draag je alleen 's nachts. Na het opstaan doe je de lenzen uit en kan je dag door zien zonder bril of lenzen. Je kan het zien als een veilig alternatief voor de laserbeandeling waar nog steeds risico's aan kleven. 

Hoe werkt het? Dat kunnen we je het best uitleggen in de winkel. Het is een lenstype dat al een jaar of 25 op de markt is en voor een grote groep lensdragers een perfecte oplossing biedt. 


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012
info@blincqoptiek.nl

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring