contactlenzen amsterdam

contactlenzen koopt u bij contactlensspecialist blincq optiek Amsterdam

De juiste contactlenzen aanmeten is maatwerk.

Voor het eerst contactlenzen?

Voor het aanmeten van contactlenzen zijn meer gegevens nodig dan alleen de sterkte. Lenzen aanmeten is altijd maatwerk of u nu een hoge of een lage sterkte heeft. Omdat ieder oog anders is zal de contactlens specialist zowel uw sterkte als de bolling van het oog precies opmeten zodat u deskundig advies kunt krijgen over de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u op een "gezonde" manier lenzen draagt.

Een contactlensaanpassing kost € 45,-. In veel gevallen zit hier een proefset (zachte) lenzen en de nacontrole bij inbegrepen. Onze specialist zal je precies alle opties uitleggen na de aanpassing.

 MOMENTEEL DOEN WIJ GEEN CONTROLES ALS DE LENZEN NIET BIJ ONS VANDAAN KOMEN EN JE ZE OOK NIET BIJ ONS WIL KOPEN. DIT IVM AANHOUDENDE DRUKTE EN PERSONEELSTEKORT.

zachte contactlenzen

Blincq Optiek Amsterdam heeft veel ervaring met het aanmeten van zachte contactlenzen. Draagcomfort van de lenzen is daarbij van essentieel belang. Naast de oogmeting meten we ook de bolling van uw oog. Op basis waarvan we de juiste zachte lenzen voor u kunnen bestellen.  We bestellen eerst zogenaamde proeflenzen voor u zodat u kunt ervaren of dit het type lens is welke voor u prettig is qua draagcomfort en natuurlijk zicht.

 

Wegens aanhoudende drukte kan het zijn dat we geen controle uitvoeren als je lenzen elders koopt. 

zachte contactlenzen amsterdam
zachte contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

harde (zuurstofdoorlaatbare)contactlenzen

Harde contactlenzen gaan langer mee dan zachte contactlenzen. Harde lenzen zijn wel iets duurder dan zachte lenzen in de eerste aanschaf . Op de langere termijn zijn ze dus wel wat goedkoper. 

Heb je harde lenzen van een andere opticien en wil je die laten controleren? Dan hebben we alle gegevens van die lenzen nodig. 

Onze contactlensspecialist legt u graag uit wat de verschillen, de voordelen en de nadelen van harde contactlenzen zijn.

harde contactlenzen amsterdam
harde contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

nachtlenzen

Relatief onbekende lenzen zijn Nachtlenzen. Heb je een sterkte die tot ongeveer -4.50 gaat dan is er eventueel een mogelijkheid om nachtlenzen te gaan dragen.

Deze lenzen draag je alleen 's nachts. Na het opstaan doe je de lenzen uit en kan je dag door zien zonder bril of lenzen. Je kan het zien als een veilig alternatief voor de laserbeandeling waar nog steeds risico's aan kleven. 

Hoe werkt het? Dat kunnen we je het best uitleggen in de winkel. Het is een lenstype dat al een jaar of 25 op de markt is en voor een grote groep lensdragers een perfecte oplossing biedt. 


Ga je voor de eerste keer contactlenzen dragen dan zorgen wij ervoor dat je een uitgebreide uitleg krijgt. Je moet je eerste paar lenzen bij ons een keer hebben ingezet en uitgehaald wil je ze mee mogen nemen. 

Voor heel veel mensen is het erg spannend om lenzen voor de eerste keer in te zetten. Wij hebben jarenlange ervaring hierin en het komt zelden voor dat het iemand niet lukt. 

Je mag ons ook alles vragen over het dragen van je lenzen. Er is altijd een contactlensspecialist aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Als je lenzen draagt die niet bij ons gekocht zijn is dat een ander verhaal. Daarvoor moet je altijd bij degen zijn waar je ze gekocht hebt. Die weet welke lenzen er bij jou zijn aangemeten en waarom ze die lens genomen hebben.

blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012 
info@blincqoptiek.nl 

SVP NIET BELLEN OF MAILEN OF WE EEN BEPAALDE (ZONNE)BRIL OP VOORRAAD HEBBEN. DAARVOOR GRAAG NAAR DE WINKEL KOMEN !

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring