contactlenzen amsterdam

contactlenzen koopt u bij contactlensspecialist blincq optiek Amsterdam

De juiste contactlenzen aanmeten is maatwerk.

Voor het eerst contactlenzen?

Voor het aanmeten van contactlenzen zijn meer gegevens nodig dan alleen de sterkte. Lenzen aanmeten is altijd maatwerk of u nu een hoge of een lage sterkte heeft. Omdat ieder oog anders is zal de contactlens specialist zowel uw sterkte als de bolling van het oog precies opmeten zodat u deskundig advies kunt krijgen over de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u op een "gezonde" manier lenzen draagt.

 

Als u voor het eerst contactlenzen gaat dragen zullen wij u rustig en uitgebreid uitleg geven over het inzetten, uithalen en het onderhouden van de lenzen. Een lenzenaanpassing kost €35. Hierbij meten wij de ogen op maar ook de pasvorm. Dit duurt langer dan een reguliere oogmeting. Bekijk via onderstaande links de verschillen in type contactlenzen en de prijzen van harde lenzen en zachte contactlenzen.

zachte contactlenzen

Blincq Optiek Amsterdam heeft veel ervaring met het aanmeten van zachte contactlenzen. Draagcomfort van de lenzen is daarbij van essentieel belang. Naast de oogmeting meten we ook de bolling van uw oog. Op basis waarvan we de juiste zachte lenzen voor u kunnen bestellen.  We bestellen eerst zogenaamde proeflenzen voor u zodat u kunt ervaren of dit het type lens is welke voor u prettig is qua draagcomfort en natuurlijk zicht.

zachte contactlenzen amsterdam
zachte contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

harde contactlenzen

Harde contactlenzen gaan langer mee dan zachte contactlenzen. Harde lenzen zijn wel iets duurder dan zachte lenzen. Onze contactlensspecialist legt u graag uit wat de verschillen, de voordelen en de nadelen van harde contactlenzen zijn.

harde contactlenzen amsterdam
harde contactlenzen aan laten meten door onze contactlensspecialist

nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u 's nachts terwijl u slaapt. U doet deze contactlenzen in de ochtend uit en u kunt de hele dag scherp zien. Dat is nog eens een uitkomst! Bekijk het filmpje hiernaast voor een korte presentatie over nachtlenzen.