Losse Persol glazen nodig?

WIJ VERKOPEN GEEN NIEUWE PERSOL ZONNEBRILLEN MEER.

NOG WEL DE ONDERDELEN.

Persol Glazen bestellen Amsterdam
Persol glazen los te kopen

Losse Persol glazen bestellen?

Zijn de zonneglazen van uw Persol zonnebril kapot? Zijn de Persol glazen gebroken of zitten er krassen op? Bij ons in de winkel kunt u terecht voor losse Persol glazen per paar ! Ze worden per paar geleverd door Persol om kleurverschil te voorkomen.

 

 

LET OP:

 

-Wij hebben geen glazen op voorraad. Persol maakt te veel verschillende modellen en kleuren.

-Neem je bril mee naar de winkel. Wij nemen geen bestellingen aan via de telefoon of e-mail om fouten te voorkomen. Kijk voordat je komt even of het modelnummer, het kleurnummer en de maat er nog in staat (in linker pootje) Als die er niet meer in staan dan kunnen wij ook niets voor je betekenen.

 

Prijzen:

-€65 p.p voor de gewone glazen.

€85 p.p voor gepolariseerde glazen.

-€ 75 p.p spiegel glazen.

 

 

 

 


Ook als je een ander onderdeel van je Persol bril nodig hebt kan je bij ons terecht. Zorg wel dat je modelnummer, kleurnummer en de maat van de bril nog hebt. Deze staan in het linker pootje of waarschijnlijk op de originele factuur.

Kom naar de winkel voor Persol glazen!

De meest verkochte kleur is de standaard groene kleur. Echter veel modellen zijn ook verkrijgbaar in bruine of grijze glazen. Ook de dégradé Persol glazen zijn te bestellen. De meeste Persol zonnebrillen hebben zonneglazen van glas. Voordeel van glas is dat glas minder snel krast, nadeel van dit materiaal is dat het zwaarder is dan kunststof en sneller kan breken. De UV-bescherming van de Persol zonnebril glazen zijn uitstekend te noemen.

 

Ook gepolariseerde Persol glazen

Diverse modellen Persol zonnebrillen zijn te verkrijgen met gepolariseerde glazen. Gepolariseerd betekent dat de schittering wordt weggenomen van bijvoorbeeld water die schitteren in de zon. Mensen die veel varen of autorijden zijn gebaat bij een zonnebril met gepolariseerde glazen. Wij kunnen de glazen alleen per paar bestellen. U krijgt er dus altijd 2, een linkerglas en een rechterglas.

Persol glazen vervangen, geen probleem!

  • Persol glazen kosten € 65,00 per paar.
  • Spiegelglazen kosten los € 75 per paar.
  • Gepolariseerde glazen € 85 per paar.

Wij kunnen altijd nieuwe Persol glazen voor u bestellen. Ook de gepolariseerde variant. U krijgt altijd een set Persol zonneglazen van 2 stuks. Wij kunnen geen losse Persol glazen per stuk bestellen.