· 

Brillenmode 2013 - de laatste brillentrends

Blincq Optiek heeft voor u de brillentrends voor 2013 bekeken op de Silmo brillenbeurs in Parijs. Meest opvallend voor de brillenmode 2013 is de terugkeer naar wat meer rondere retro monturen. Daarnaast mag er gelukkig ook wat meer kleur! Overlopende kleuren in de brillenmode 2013 zijn ook veel te zien. En het gebruik van verschillende materialen zoals leer, aluminium, hout en stof. De nieuwe merken die we hebben ingekocht zijn de exclusieve Linda Farrow collectie en de Kris van Assche by Linda Farrow. Daarnaast komt de Royal Optics collectie van Funk terug in de winkel met hele stoere monturen.

 

Brillenmode 2013: meer rondere brillen

Hieronder een voorbeeld van de wat rondere brillen die typeren voor de brillenmode in 2013. We hebben een leuk assortiment ronde brillen van Giorgio Armani, Paul Smith, Funk, Linda Farrow, Kris van Assche en Braun ingekocht. Met name de collectie van Linda Farrow baart opzien!

 

Meer kleur in de brillenmode 2013

De brillen hebben weer wat meer kleur. Zwart kan natuurlijk altijd maar de echt zwaardere zwarte monturen zijn er in de brillentrends van 2013 niet meer bij. Dus kies voor komend seizoen een mooi rood of grijs montuur! Bruintinten zijn ook populair. Funk, de Duitse brillenontwerper heeft een leuk aanbod met kleurrijke bruintinten.

 

Brillen trends 2013: verschillende materialen

Naast meer kleur zien we in de brillentrends voor 2013 ook meer en verschillende materialen. Naast kunststof zien we bijvoorbeeld aluminium monturen van onder meer de Deense ontwerper Kilsgaard. De Scandinavische ontwerpers doen het uberhaupt goed in de brillenmode! We hebben naast Kilsgaard ook Danish Eyewear in onze collectie. Ook leer, hout en zelfs stof wordt er gebruikt voor het maken van de monturen. 

Bij houten monturen is het afstellen van de bril geen vanzelfsprekendheid.

 

Kom voor een actueel aanbod monturen naar Opticien Amsterdam Blincq Optiek en bekijk de nieuwe collectie brillen 2013. Er zit vast en zeker een prachtige bril voor u bij!