· 

Systane Oogdruppels

Systane oogdruppels, de  perfecte oogzorg bij droge, vermoeide, prikkelende of tarnende ogen. Systane oogdruppels zijn zorgvuldig samengesteld en per oog klacht zijn er wel  bijpassende verzorgende oogdruppels beschikbaar. Oogartsen en Apothekers adviseren Systane oogdruppels bij diverse soorten oog klachten. Opticien Blincq biedt het hele assortiment Alcon Systane oogdruppels aan en kan u adviseren welke oogdruppels het beste zijn bij uw klacht.

 

Systane Hydration

Systane Hydration Oogdruppels
Systane Hydration Oogdruppels

Systane Hydration zijn hydraterende dus vochtinbrengende oogdruppels voor een langdurige bescherming en verbeterde hydratatie bij droge ogen. Systane Hydration bevat hyaluronzuur wat bekent staat voor zijn  perfecte vochteigenschappen. 

  •  Systane Hydration is ideaal bij droge, vermoeide en branderige ogen.
  • Hyaluronzuur draagt bij tot herstel van het oogoppervlak
  •  Systane Hydration geeft betere bescherming tegen uitdroging en sneller herstel bij beschadiging
  •  Systane Hydration kan in combinatie met contactlenzen gebruikt worden.