· 

Dita Rikton Type 402 - Een unieke zonnebril

Dita Rikton zonnebril Type 402

DITA Rikton Type 402 zonnebril Amsterdam
DITA Rikton Type 402 zonnebril - limited edition

De DITA Rikton Type 402 zonnebril is een unieke zonnebril. Speciaal ontworpen zich aan te passen aan de steeds veranderende zonlichtomstandigheden. De DITA Rikton Type 2 maakt gebruik van een innovatieve photochromatische dubbele lensconstructie voor een ongeëvenaarde visuele ervaring.

De DITA Rikton Type 402 heeft een stoer frame  gemaakt van palladium en witgoud. De eerste zonnebril in zijn soort die gebruik maakt van een gestapeld flat-base lens-systeem. De  binnenzijde van de Rikton Type 2  heeft een getint glas en een buitenzijde heeft een photochromatische lens. Als de het zonlicht krachtiger wordt  zorgen beide glazen voor een uniek samenspel van kleurwisseling tussen de twee glazen. Dit zorgt voor een kameleonachtig visueel effect.

 

Een standaard enkelvoudige photochromatisch glas heeft deze getinte lenservaring niet. Het unieke DITA dubbele lenssysteem biedt u het beste van beide werelden: photochromie en kleur. 

 

De DITA Rikton Type 402  is gemaakt met buitengewone precisie: De Rikton Type 402 bevat sleuven voor beide lenzen, evenals een klein titanium afstandsstuk om wrijving, stof en krassen te weerstaan. 

 

Er zijn  twee uitvoeringen van de DITA Rikton Type 402 zonnebril:

 

  1. Wit goud - Zwart Metaal en Zwart Palladium met donker bruine photochromatische lens en Amberkleurige glazen 
  2. Zwart palladium - wit goud met donkergrijze photochromatischeglazen en lichtblauwe glazen

 

 

 

blincq optiek heeft 2 exemplaren van de Dita Rikton Type 402 zonnebril

Zo exclusief als deze zonnebril is er geen een. Blincq Optiek heeft van elke kleur 1 exemplaar. De prijs van de Rikton Type 402 is: € 1250. Maar dan heb je wel de meest exclusieve zonnebril van dit moment!

koop nu de DITA RIKTON zonnebril ONLINE