tavat zonnebrillen amsterdam

tavat eyewear maakt de beste zonnebrillen voor PILOTEN

DE SALE OP DE ZONNEBRILLEN IS WEER BEGONNEN. NU 50% KORTING OP DE GEHELE VOORRAAD TAVAT ZONNEBRILLEN. 

tavat AIRMAN zonnebrillen

De Tavat Airman zonnebrillen collectie heeft zonneglazen gemaakt van een duurzaam nieuw soort coating genaamd Melanin, een nieuw type onbreekbaar polycarbonaat. 

 

TAVAT heeft gekozen zonneglazen die melanine bevatten voor de Airman zonnebrillen. Zij werken op dezelfde manier als natuurlijk melanine. Als een schild tegen schadelijke UV-straling en HEV licht. Kortom complete bescherming en het behoud van de gezondheid van uw netvlies.

tavat zonnebrillen voor piloten

Tavat zonnebrillen voor piloten
Tavat zonnebrillen voor piloten

Waarom zijn de TAVAT's TLT: Melanine+ zonnebrillen lenzen de beste zonnebrillen voor piloten?

Op grote hoogte worden piloten blootgesteld aan grote hoeveelheden blauw licht dat niet wordt geblokkeerd door de voorruit van vliegtuigen. Dit kan ernstige schade aan het netvlies en de huid rond de ogen veroorzaken. Glare wordt vaak veroorzaakt door blauw-lichtverstrooiing. De effectieve blauw licht filter in de TAVAT Airman zonnebrillen vermindert de waas en beschermt het uw netvlies.

De Airman zonneglazen van Tavat zonnebrillen blokkeren 100% van de UV en 97% van gevaarlijk blauw-violet licht. Tavat zonnebrillen voor piloten beschermen de gezondheid van het netvlies. Bovendien filteren de TAVAT Airman zonnebril glazen het grootste deel  van blauw licht en de glazen verbeteren effectief het contrast waardoor details verscherpen.

TLT Melanine glazen. Zij onderhouden de hoge-definitie van natuurlijke kleuren en verblinding te verminderen. Dit is ideaal voor piloten vanwege het feit dat zij werken op grote hoogte in de atmosfeer.

Deze lenzen zijn alleen beschikbaar in polycarbonaat, en zijn RXable om uw onafhankelijke eyewear behoeften, en wij geloven dat hier bij TAVAT, niemand zou ooit iets breekbaar in de voorkant van uw belangrijkste instrument te dragen: je ogen.

TAVAT EYEWEAR AMSTERDAM koop je bij blincq optiek

Tavat zonnebrillen amsterdam
Tavat zonnebrillen, topkwaliteit!

Kom voor de actuele Tavat zonnebrillen collectie naar Blincq Optiek in Amsterdam. Tavat zonnebrillen zijn van topkwaliteit en dat merk je als je ze draagt.  Blincq Optiek is officieel dealer van Tavat in Amsterdam. Onze opticiens helpen u graag bij de keuze van uw Tavat zonnebril.


blincq optiek amsterdam

Haarlemmerdijk 75
1013KC AMSTERDAM
020 - 428 9012
info@blincqoptiek.nl

Telefonische bereikbaarheid : Tijdens openingstijden di. t/m vr. van 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag 9.30 uur tot 17.00 uur.

zondag en maandag gesloten dus telefonisch NIET bereikbaar. Stuur even een mailtje als je een vraag hebt.

Openingstijden brillenwinkel

  • Maandag en zondag: gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. 

opticien met Visie

  • Klant staat altijd centraal
  • Vakkundige opticien in Amsterdam
  • Trendsettende brillenmerken
  • Oog voor fashion en kijkcomfort
  • Internationale klantenkring