Losse Persol glazen nodig?

Persol Glazen bestellen Amsterdam
Persol glazen los te kopen

Losse Persol glazen bestellen?

Zijn de zonneglazen van uw Persol zonnebril kapot? Zijn de Persol glazen gebroken of zitten er krassen op? Bij ons in de winkel kunt u terecht voor losse Persol glazen per set.

 

LET OP! Bellen heeft geen zin, wij sturen niks op!

 

Wij versturen geen losse Persol glazen. Wij moeten de zonnebril in de winkel zien. Zo weten u zeker dat u de juiste Persol zonnebril glazen krijgt voor uw zonnebril. Belangrijk qua maat, kleur en type glas.

 

Alle soorten Persol zonneglazen kunnen we bestellen mits op voorraad en indien nog leverbaar voor het betreffende model zonnebril.

 

 

 

 


Kom naar de winkel voor Persol glazen!

De meest verkochte kleur is de standaard groene kleur. Echter veel modellen zijn ook verkrijgbaar in bruine of grijze glazen. Ook de dégradé Persol glazen zijn te bestellen. De meeste Persol zonnebrillen hebben zonneglazen van glas. Voordeel van glas is dat glas minder snel krast, nadeel van dit materiaal is dat het zwaarder is dan kunststof en sneller kan breken. De UV-bescherming van de Persol zonnebril glazen zijn uitstekend te noemen.

 

Ook gepolariseerde Persol glazen

Diverse modellen Persol zonnebrillen zijn te verkrijgen met gepolariseerde glazen. Gepolariseerd betekent dat de schittering wordt weggenomen van bijvoorbeeld water die schitteren in de zon. Mensen die veel varen of autorijden zijn gebaat bij een zonnebril met gepolariseerde glazen. Wij kunnen de glazen alleen per paar bestellen. U krijgt er dus altijd 2, een linkerglas en een rechterglas.

Persol glazen vervangen, geen probleem!

  • Persol glazen kosten € 50,00 per paar.
  • Spiegelglazen kosten los € 62,50 per paar.
  • Gepolariseerde glazen € 72,50 per paar.

Wij kunnen altijd nieuwe Persol glazen voor u bestellen. Ook de gepolariseerde variant. U krijgt altijd een set Persol zonneglazen van 2 stuks. Wij kunnen geen losse Persol glazen per stuk bestellen.