chloé zonnebrillen amsterdam

Chloé zonnebrillen koop je bij Blincq Optiek Amsterdam. Chloé heeft een prachtige collectie dames zonnebrillen. 

 

We hebben bijvoorbeeld de opvallende rond metalen zonnebril Carlina van Chloé en de Isidora. Opvallende maar beeldschone zonnebrillen. Kom de hele collectie zonnebrillen van Chloé bij ons in de winkel bekijken!

 

Momenteel 30% korting op alle Chloé zonnebrillen!

Chloé zonnebrillen koop je bij Blincq Optiek Amsterdam. Chloé heeft een prachtige collectie dames zonnebrillen. We hebben bijvoorbeeld de opvallende rond metalen zonnebril Carlina van Chloé en de Isidora. Opvallende maar beeldschone zonnebrillen. Kom de hele collectie zonnebrillen van Chloé bij ons in de winkel bekijken!

De Carlina zonnebril, overduidelijk een chloé zonnebril...

VROUWELIJKE BRILLEN DIE alle KENMERKEN VAN HET MERK CHLOÉ OMARMEN

Chloé is een, bij uitstek, supervrouwelijk merk met een vriendelijke uitstraling. De kernwaarden van het merk Chloé omvatten vrouwelijkheid, moderniteit, vrijgevochtenheid, en elegantie. Deze waarden komen terug in de prachtige zonnebrillen collectie van Chloé.

 

De zonnebrillen collectie van Chloé wordt op basis van de prêt-à-porter collectie ontworpen. Het is een mix van iconische elementen zoals zachte materialen, ronde vormen en warme zandkleuren. Elke zonnebril speelt met afgeronde vormen. Chloé zonnebrillen zijn er van retro-stijl tot pilotenbril, oversized tot tijdloos.

kom naar blincq optiek amsterdam voor de actuele collectie chloé zonnebrillen

Voor de actuele Chloé zonnebrillen collectie komt u naar onze optiekzaak op de Haarlemmerdijk 75 in Amsterdam. U kunt ook  een beperkte selectie Chloé zonnebrillen online bestellen. Echter, deze kunnen niet geruild worden. Deze zonnebrillen zijn in de opruiming maar zeker nog heel stijlvol.

Chloé zonnebril Round 61 mm

Prachtige metalen Chloé zonnebril met degradé grijze glazen.

 

  • 100% UV bescherming
  • Glas breedte: 61 mm
  • Neusbrug breedte: 17 mm
  • Lengte veren (pootjes): 135 mm
  • Inclusief harde Chloé zonnebrillen koker en doekje

 

€ 289,00

€ 199,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1