andy wolf eyewear amsterdam

Blincq Optiek verkoopt sinds najaar 2017 Andy Wolf Eyewear. Andy Wolf brillen worden van A tot Z in huis ontworpen, handgemaakt en geproduceerd in Oostenrijk. Andy Wolf brillen zijn apart en opvallend. Zeker de moeite van het passen waard!  Kom naar Blincq Optiek Amsterdam en bekijk de hele collectie Andy Wolf Eyewear.

Blincq Optiek is officieel  Andy Wolf dealer in Amsterdam.

wat kenmerkt de brillen van Andy Wolf Eyewear?

Wat maakt Andy Wolf Eyewear speciaal?

  • Zelfstandig brillenmerk
  • 50 Medewerkers.
  • Meer dan 90 productiestappen voor 1 montuur.
  • Ontworpen en gemaakt in Oostenrijk.
Dit bericht bekijken op Instagram

Meet our panto style 5085 with elegant contrasting color temples in col.m,n & p✔️ #andywolf #abdywolfeyewear #andywolfofficial

Een bericht gedeeld door ANDY WOLF EYEWEAR (@andywolfofficial) op

De kwaliteit van Andy Wolf brillen...

Gedurende het hele brillen productieproces ondergaan alle onderdelen van de Andy Wolf monturen strenge kwaliteitscontroles. Nadat het Andy Wolf brillen montuur is gemonteerd, wordt de kwaliteit opnieuw gecontroleerd. Andy Wolf Eyewear checkt op onregelmatigheden tijdens het productieproces en elk deel van een montuur wordt aan een zorgvuldig onderzoek onderworpen. Ondanks ultramoderne productie wordt de controles handmatig uitgevoerd door Andy Wolf medewerkers. De kwaliteit van elk montuur is gewaarborgd.

Andy Wolf Eyewear wordt handgemaakt in Oostenrijk.

Andy Wolf is trots dat ze het hele productieproces beheren vanaf het eerste ontwerp tot het vormgeven van acetaatblokken tot de bril monturen en aflevering bij de Andy Wolf dealer.  Zodra het middendeel en de veren zijn gemaakt, doorlopen de brillen verschillende fasen van reinigen, slijpen en polijsten om maximaal draagcomfort te garanderen. 


bekijk hoe andy wolf brillen gemaakt worden